Retourneren of ruilen

Ruilen of retour
Niet geheel tevreden met je aankoop of wil je het artikel toch liever niet hebben? Geen probleem. Bij Bella Home Deco kun je een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke onbeschadigde verpakking wordt ontvangen. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Kapot of incompleet geleverd
We pakken alles met de grootste zorg in maar soms gaan er toch nog dingen mis onderweg. Dat vinden wij natuurlijk echt heel erg vervelend .  We gaan het samen jou proberen op te lossen. Stuur ons een mail waarin je het probleem beschrijft en we gaan met je in overleg over de beste oplossing. We gaan er sowieso voor zorgen dat jij blij wordt! 

Wanneer je een product wilt ruilen of je geld terug wilt, moet je om te beginnen even een mailtje naar ons sturen. Vermeld hierbij altijd om welk artikel het gaat en je factuurnummer zodat we de gegevens erbij kunnen zoeken. Je ontvangt dan meteen per e-mail verdere informatie over de afhandeling. Zodra de artikelen in goede orde door ons retour zijn ontvangen maken we het aankoopbedrag meteen over naar jouw rekening. Beloofd!